Mega vermogen voor maximale prestaties

 

De MF's topreeks is uitgerust met de Dyna-VT transmissie en de meest moderne specificaties voor een enorme capaciteit en optimale werkomstandigheden. Machines waar u op kunt vertrouwen het ganse jaar door. Er is niets aan het toeval overgelaten voor het maximaliseren van het comfort, de cabine is extreem stil en comfortabel, zodat u zonder problemen de langste dagen kunt maken.

* De bewezen Dyna-VT transmissie met intuïtieve bediening, capaciteitsvergrotende instellingen en automatische functies maakt het selecteren van de juiste combinatie tussen rijsnelheid en motortoerental tot kinderspel. 

* Krachtige en zuinige AGCO-SISU Diesel motoren met een zeer hoge  koppel- en vermogenskarakteristiek; Veel koppelreserve en 'extra vermogen' waar u dat nodig heeft gekoppeld aan de milieu vriendelijke SCR-technologie geven deze trekker een extra dimensie. 

* Luxe, nieuw ontworpen cabine met een zeer laag geluidsniveau, een van de stilste cabines op de markt. De nieuwe Opti-Ride Plus cabinevering met een excellente ergonomie en de QuadLink geveerde vooras voorkomen vermoeidheid van de bestuurder en maken zo lange werkdagen mogelijk.
 

* Unieke elektronische hefinrichting voor accuraat en fijngevoelig werken.
 

* Optioneel met een fabrieksfronthefinrichting met een hefkracht van 5000 kg.

 

  • Nieuwe GTA Console met Datatronic-CCD - ongeëvenaard niveau van controle en beheersing inclusief kopakkermanagement, bediening hydraulische functies en werkschermen.

 

 

MODELLEN

 MOTOR

 Inhoud

ISO pk *

MF 8650

 AGCO-SISU 6-cil. turbo/intercooling

 8,4 liter

 270

MF 8860

 AGCO-SISU 6-cil. turbo/intercooling

 8,4 liter

 295

MF 8670

 AGCO-SISU 6-cil. turbo/intercooling

 8,4 liter

 320

MF 8680

 AGCO-SISU 6-cil. turbo/intercooling

 8,4 liter

 350

MF 8690

 AGCO-SISU 6-cil. turbo/intercooling + SCR 

8,4 liter

 370

*ISO TR14396@ 2000 omw/min