Tractoren 


 

 

 

Het merk Massey Ferguson ontstond in 1958 uit een fusie tussen Massey Harris en Harry Ferguson.

De Massey Ferguson producten worden vandaag de dag in 18 verschillende landen geproduceerd en in maar liefst 140 landen gecommercialiseerd.

Sinds 1962 is Massey Ferguson op wereldvlak elk jaar het best verkochte trekkermerk.

 


 

 

 

 

Onderscheidend door innovatiekracht

Massey Ferguson ontwikkelt en produceert een breed assortiment trekkers, maaidorsers, persen en machines voor het tuin & park segment. Onderscheidend is de technische innovatiekracht die in alle productgroepen terug te vinden is. Massey Ferguson heeft daardoor een sterke en gewaardeerde positie bij akkerbouwers, veehouders, aannemers, loonwerkers en ondernemers in het groen.

mf-tuin-en-park-producten

Productrange MF tuin & park

Kijk hier voor het complete aanbod tuin & park machines van Massey Ferguson, voor zowel het professionele als het particuliere gebruik.

mf-speciaal-tractoren-producten

Productrange MF compacte tractoren

Voor de professionele gebruiker biedt Massey Ferguson de MF 1500 en MF 3600 Serie, twee fantastische series tractoren die vooral in kleine ruimtes tot ongeƫvenaarde prestaties komen.

mf-tractoren-producten

Productrange MF tractoren

Massey Ferguson biedt een complete range tractoren in het vermogens bereik van 85 t/m 400 pk. Een complete range tractoren in elk gewenst formaat en voor elk bedrijf, uitgevoerd met een AGCO Power motor in combinatie met een Dyna-4, Dyna-6 of Dyna-VT transmissie welke geleverd kunnen worden in drie specificatie niveaus; Essential, Efficient en Exclusive.

mf-oogstmachines-producten

Productrange MF oogstmachines

Een geweldige capaciteit en kwaliteit in combinatie met een hoge bedrijfszekerheid. Dat is kenmerkend voor de maaidorsers en grootpak- en balenpersen van Massey Ferguson.

verreiker

Productrange MF verreikers

De Massey Ferguson serie verreikers behoort tot het complete pakket machines voor de landbouw, over de gehele wereld. Elk model in de nieuwe Massey Ferguson verreiker serie levert hoge prestaties wanneer u die het meest nodig hebt.

mf-power-series-producten

Productrange MF Power-Series generatoren

Massey Ferguson heeft een breed scala aan stroomaggregaten om aan uw behoeften te voldoende voor stand-by en als hoofd stroombron.