De MF6718S Werelds eerste 200pk viercilinder tractor!

 

Massey Ferguson zet een nieuwe standaard in de klasse van viercilinder tractoren met de introductie van de MF 6700 S serie. De MF6718 S is werelds eerste 200pk viercilinder tractor. De serie bestaat uit 6 modellen van 120pk tot 200pk. Het ongeëvenaarde vermogen uit de viercilinder motor wordt gecombineerd met compacte afmetingen de MF 6700 S een klasse apart. De wielbasis van 2,67 meter en een draaistraal van slechts 4,75 meter maken de MF 6718 S de meest wendbare 200 pk tractor op de markt.
De MF 6700 S serie levert niet alleen zijn enorme prestaties door de nieuwe Stage 4 motor. Een hydrauliekopbrengst van 190L/min, een hefvermogen van 9.600kg, de keuze uit vier aftakastoerentallen en de ruime keuze aan transmissies dragen hieraan bij. Tel hier het superieure comfort voor de bestuurder bij op, dan maakt dit alles de MF 6700 S een ultieme alleskunner voor veel bedrijven! 

 

Massey Ferguson verreikers - Veelzijdig laadvermogen.
 

 

De verreikers van Massey Ferguson kenmerken zich door hun enorme veelzijdigheid. Elk model uit deze range komt op indrukwekkende wijze tot zijn recht, waar u hem het meest nodig heeft. Met motorvermogens tot 122 pk, heeft elk model de kracht en het duurvermogen om de zwaarste klussen aan te pakken.

Door de indrukwekkende prestaties van de MF verreikers zal de machine al snel onmisbaar worden op uw bedrijf. De snelheid, wendbaarheid en kracht van deze machines maken ze multifunctioneel inzetbaar. Informeer naar de diverse modellen!

 

 

MF 7700

 De grote modellen uit de compleet nieuwe MF 7700 serie hebben een vermogensbereik van 185 t/m 280 pk. De alom bekende zuinige AGCO Power motor garandeert een lage kostprijs per draaiuur.

 

 

De tractoren zijn leverbaar met de keuze uit twee transmissies. Het niveau van uitrusting kiest de gebruiker zelf: Essential, Efficient of Exclusive. De modellen zijn voorzien van een Tier 4 final motor en vallen daarmee n de Vamil regeling.

Ongekend comfort

De MF 7700 serie is voorzien van een nieuwe geveerde vooras met maximaal. nog meer comfort een nog groter comfort en kan uitgevoerd worden met maximaal 8 ventielen. Het nieuwe dashboard biedt een helder overzicht en heeft een groter scherm voor eenvoudige en doeltreffende gebruikersinstellingen. Door de verhoogde hydrauliek-opbrengst, het veel grotere hefvermogen en een hoger totaalgewicht, is de MF 7700 serie heel breed inzetbaar. 

 

 

MF 5700

 

Massey Ferguson introduceert nieuwe MF 5700SL serie

Op de Agritechnica in Hannover presenteerde Massey Ferguson de MF 5713 SL. Dit is het eerste van vier modellen uit de nieuwe 5700-serie (100-130 pk). Alle modellen voldoen aan de emissievoorschriften Stage IV/Tier 4 Final en zijn leverbaar met de Dyna-4 (16/ 16) én met de Dyna-6 transmissie (24/24).

Breed inzetbaar

Kenmerkend aan de modellen in de MF 5700SL serie is de uitgekiende verhouding tussen vermogen en gewicht, het lage brandstofverbruik, de opvallend goede wendbaarheid en de ruime keuze in hydraulische bedieningen. De cabine is dezelfde als die van de MF 7726: ruim, veel comfort en praktische bedieningen. De nieuwe kleurendisplay in het dashboard is dezelfde als die in het topsegment van de serie MF 8700. Bovendien is de MF 5713 de enige tractor met t4f specificaties en een vrij-zicht motorkap.

Voorasvering

De MF 5700 SL modellen zijn optioneel leverbaar met een voorasvering die volledig geïntegreerd is in het ontwerp van de tractor. Het compacte systeem werkt met een veerarm, gemonteerd tussen een speciaal gegoten motoroliecarter en speciale nieuwe voorassteun met elektrohydraulische regeling. De voorasvering zit montage van een fronthef of voorlader niet in de weg.

Belangrijkste kenmerken MF 5700 SL

  • Wielbasis: 2,55 m, gewicht: 4,8 ton, totale lengte: 4.358 mm, breedte: 2.020 tot 2.360 mm, totale hoogte: 2.620 mm (bij lage cabinepositie en Slimline-dak), maximaal bedrijfsgewicht: 8.500 kg
  • AGCO Power 4,4 liter/viercilindermotor (Stage IV/Tier 4 Final) met onderhoudsvrije Selective Catalytic Reduction (SCR) met Diesel Oxidation Catalyst (DOC)
  • Uitstekend zicht dankzij schuine motorkap
  • Ruime keuze uit hydraulische systemen: opbrengst (58 of 100 l/min), Open Center of 110 l/min. Closed Center, Load Sensing
  • Dyna-4 of Dyna-6 transmissie. Schakelen zonder koppeling met Power Control-hendel (links) of T-hendel (rechts). Rem-neutraal. Optie AutoDrive. Max. snelheid 40 km/uur. Optie kruipgang 0,15 Km/h.
  • Optioneel: voorasvering
  • Sneller en korter keren dankzij Speedsteer (een optie die het aantal omwentelingen van het stuurwiel dat nodig is om de wielen voor een bepaalde stuurhoek te laten draaien, kan variëren).
  • Besturingsoptie Auto-Guide 3000 met nieuwste Go-modus. 

 

MF 4700

Massey Ferguson introduceert Global serie

Massey Ferguson presenteert met de Global serie een nieuwe lijn trekkers van 55-130 pk.
In Beauvais ontwikkeld. Deze nieuwe MF4700 serie is robuust, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. De trekkers zijn het resultaat van meer dan zes jaar onderzoek en ontwikkeling, gesteund door een investering van $350.000.000 van moederbedrijf AGCO. Prototype modellen zijn inmiddels al meer dan 36.000 uur getest in zowel het lab als de praktijk.

Stijlvol werkpaard

Terug naar hetgeen waar de trekker ooit voor bedoeld was, was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de MF 4700 serie. De klassieke ontwerpprincipes van Massey Ferguson gecombineerd met een betrouwbare en eenvoudige werking. De uitkomst is een veelzijdige en kwalitatief hoogstaande trekker, gebouwd met de kennis van nu. Dit alles resulteert in een trekker die voor 90% is opgebouwd uit volledig nieuw ontwikkelde componenten.

Groots, wereldwijd project

Vanaf het begin is de MF 4700 serie ontworpen voor wereldwijde distributie. De Global serie is het grootste productie- en ontwikkelingsproject van nieuwe producten in de geschiedenis van Massey Ferguson. De serie is ontworpen door ervaren teams. Ook leverden een uitgebreide groep boeren, aannemers, dealers en loonwerkers van over de hele wereld hun ideeën en commentaar op de prototypen trekkers. De specificaties, opties en functies van de trekkers zijn aan te passen aan de lokale eisen en omstandigheden. Ongeacht waar ter wereld uw bedrijf staat, de MF 4700 is het uitgelezen hulpmiddel.

Voor de nieuwste generatie boeren

Moderne landbouw vraagt om steeds meer efficiënte en passende mechanisatie. Het spectrum van mogelijkheden die de trekkers bieden geven antwoord op de vraag van de huidige en toekomstige markten. Geschat wordt dat de komende tien jaar 10.000 jonge boeren in Europa een bedrijf zullen starten of overnemen. De MF 4700 trekkers helpen de jonge generaties om de landbouw verder te ontwikkelen en winstgevende ondernemingen op te starten.

Vooruitkijkend

 

In de komende jaren zullen er meer modellen zichtbaar worden uit het Global project.
Allemaal stuk voor stuk betrouwbare en eenvoudige te bedienen trekkers in een vermogens bereik van 60-130 pk. Ook zullen er een aantal cabine versies komen in combinatie met bijvoorbeeld airconditioning.